Hans van Buuren

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van moeilijk te verhelpen, langdurige en terugkerende klachten. Mijn benadering is gericht op het ontdekken van de dieperliggende oorzaken van deze problemen.

Mijn naam is Hans, en ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut in Rotterdam. Met meer dan 30 jaar ervaring, opgedaan in Amerika met verschillende behandelmethoden, heb ik een brede kennis en expertise opgebouwd. Mijn passie ligt in het begrijpen van de juiste lichaamsbewegingen, en ik besteed veel aandacht aan het identificeren van mogelijke foutieve bewegingspatronen.

Het menselijk lichaam bestaat uit talloze spieren die zich in drie dimensies bewegen, waardoor het gemakkelijk is om te compenseren of om verkeerde bewegingen te maken. Het ophopen van dergelijke verkeerde beweging kan uiteindelijk leiden tot klachten. Met gerichte oefeningen kan vrijwel iedereen deze verkeerde bewegingen corrigeren en pijnvrij leren bewegen.

Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste uitvoering van de oefeningen. Bewegingen moeten eerst correct en zonder pijn worden uitgevoerd voordat ze worden versterkt. Dit systeem is effectief voor iedereen, ongeacht of je pijn ervaart tijdens intensief sporten of als zelfs de kleinste bewegingen pijnlijk zijn. Het is toepasbaar voor zowel jongeren als ouderen. Na vele jaren van behandeling heb ik zelfs succes gezien bij hardnekkige en steeds terugkerende klachten.

Als je last hebt van klachten die maar niet verdwijnen, als eerdere behandelingen geen resultaat hebben opgeleverd, of als je telkens weer dezelfde klachten ervaart, dan is het een uitstekend idee om een uitgebreid intakegesprek met mij te plannen. Tijdens dit gesprek zal ik uitleggen of en hoe ik je kan helpen.

Aandachtsgebieden:

  • Langdurig aanhoudende en/of moeilijk op te lossen klachten in het algemeen
  • ademhalingsgerelateerde klachten
  • aanpakken van beweegproblemen bij de dieperliggende oorzaak

profiel_hans-van-buuren-1

Big registratienummer:

79925771504


Locatie

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Openingstijden

Maandag en Woensdag:  08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag en Vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.


FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ROTTERDAM CENTRUM © Fysiotherapie Mariastraat 2024