Algemene fysiotherapie

Herstel en versterk je lichaam

Algemene fysiotherapie is een belangrijk onderdeel van de gezondheidszorg dat zich richt op een breed scala aan lichamelijke klachten en aandoeningen.

Onze deskundige fysiotherapeuten zijn speciaal opgeleid om individuele behandelplannen te maken, afgestemd op de unieke behoeften van elke patiënt. Of het nu gaat om een sportblessure, rugpijn, mobiliteitsproblemen of herstel na een operatie, bij ons ben je in goede handen.

Bij de start van het behandelproces voert onze fysiotherapeut een grondige evaluatie uit om de oorzaak van je klachten te achterhalen en een duidelijk beeld te krijgen van je gezondheidstoestand. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op, gericht op het aanpakken van jouw specifieke problemen.

Preventie en voorlichting zijn voor ons van groot belang. We geven je graag inzicht in de beste manieren om je lichaam te onderhouden, pijn te voorkomen en je algehele fitheid te bevorderen. Met onze begeleiding kun je niet alleen herstellen van huidige klachten, maar ook toekomstige blessures helpen voorkomen.

Ons doel is om jou te helpen weer in beweging te komen, ongeacht je leeftijd of conditie. Of je nu een lichamelijke klacht hebt, je fitheid wilt verbeteren of gewoon gezond wilt blijven, onze algemene fysiotherapie biedt jou de ondersteuning en zorg die je nodig hebt voor een actief en gezond leven.

Welke klachten en aandoeningen kunnen wij behandelen

  • Spier- en gewrichtspijn: Fysiotherapie kan helpen bij het verminderen van pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, zoals rugpijn, nekpijn, schouderklachten, en knieklachten.
  • Sportblessures: Algemene fysiotherapie kan bijdragen aan het herstel van sportgerelateerde blessures, zoals verstuikingen, verrekkingen, en peesontstekingen.
  • Mobiliteitsproblemen: Fysiotherapie kan helpen om de mobiliteit te verbeteren en de functie van gewrichten te herstellen na blessures of operaties.
  • Revalidatie na operaties: Na chirurgische ingrepen, zoals knie- of heupoperaties, kan algemene fysiotherapie helpen bij het herstel en de revalidatie.
  • Neurologische aandoeningen: Fysiotherapie kan ondersteuning bieden aan patiënten met neurologische aandoeningen, zoals beroertes, multiple sclerose (MS) en Parkinson.
  • Ademhalingsproblemen: Algemene fysiotherapie kan bijdragen aan het verbeteren van de ademhaling en het verminderen van klachten bij mensen met ademhalingsaandoeningen, zoals COPD of astma.
  • Overbelastingsklachten: Fysiotherapie kan helpen bij het behandelen van klachten die ontstaan door overbelasting, bijvoorbeeld door een verkeerde houding op het werk.
  • Geriatrische zorg: Voor ouderen kan algemene fysiotherapie helpen bij het behouden of verbeteren van mobiliteit en het verminderen van valrisico's.

Het scala aan behandelbare klachten met algemene fysiotherapie is breed, en het behandelplan wordt altijd afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt. Een fysiotherapeutische behandeling kan bestaan uit diverse technieken, oefeningen, manuele therapie en advies om de klachten te verlichten, het herstel te bevorderen en de algehele gezondheid te verbeteren.

Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor je klaar om je te helpen bij het verlichten en behandelen van klachten en het bereiken van je persoonlijke doelen. Maak snel een afspraak en laten we samen aan de slag gaan voor jouw welzijn!

Wie op zoek is naar een fysiotherapeut in Rotterdam, is bij Fysiotherapie Mariastraat aan het juiste adres. Onze praktijk is gevestigd in Rotterdam Centrum, nabij Centraal Station Rotterdam, waardoor deze goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Dit maakt onze praktijk gemakkelijk bereikbaar voor mensen uit verschillende wijken zoals Rotterdam West, Rotterdam Zuid en Rotterdam Noord. Ook voor inwoners van omliggende plaatsen (zoals Schiedam, Vlaardingen, Pernis, Berkel en Rodenrijs, Barendrecht, enz.) zijn we dichtbij.

Meer informatie over Algemene fysiotherapie

Wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een e-mail of maak gelijk een afspraak. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Afspraak maken

Wil je liever gelijk een afspraak maken? Dat kan op twee manieren. Via onze afsprakenplanner kun je zelf eenvoudig een geschikt tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt. Je kunt ons uiteraard ook bellen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, tijdens openingstijden, bereikbaar om een afspraak in te plannen.

Mocht je onze voice-mail krijgen, spreek dan gerust in. We bellen altijd terug!

Plan online een afspraak

Fysiotherapie Mariastraat

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Bel ons 010 - 4362127

Stuur een Whatsapp

Of mail ons


Locatie

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Openingstijden

Maandag en Woensdag:  08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag en Vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.


FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ROTTERDAM CENTRUM © Fysiotherapie Mariastraat 2024