Schouderklachten

Ontdek de bron van schouderklachten

Schouderklachten kunnen zich manifesteren in de schouderkop, de bovenarm en/of uitstralen naar de elleboog of zelfs de pols. Vaak kunnen tintelingen en/of nekklachten ook tot de symptomen behoren.

Vanwege de complexe anatomie van de schouder kan het vaak lastig zijn om de exacte oorzaak van de klacht te achterhalen. Onze ervaren therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van schouderklachten en kunnen je helpen tot een nauwkeurige diagnose te komen, waarbij we inzicht geven in de onderliggende oorzaak.

Wij kunnen je helpen met beantwoording van de vraag of er sprake is van een peesontsteking, slijmbeursontsteking of een spierprobleem. Ons team zal samen met jou een behandelplan op maat opstellen, zodat je op de meest effectieve manier kunt herstellen.

De behandeling van schouderklachten kan bestaan uit diverse therapieën, zoals oefentherapie om de spieren te versterken, houdings- en bewegingsadviezen om de belasting te optimaliseren, algemene maatregelen om de schouder te ontzien, en technieken zoals dry needling en massagetherapie om de klachten te verlichten.

Bij Fysiotherapie Mariastraat begrijpen we hoe frustrerend schouderklachten kunnen zijn en hoe ze je dagelijkse activiteiten kunnen belemmeren. Daarom zetten we ons in om je te helpen bij het herwinnen van de volledige functionaliteit van je schouder, zodat je weer pijnvrij en zonder belemmeringen kunt bewegen.

Meer informatie over Schouderklachten

Wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een e-mail of maak gelijk een afspraak. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Afspraak maken

Wil je liever gelijk een afspraak maken? Dat kan op twee manieren. Via onze afsprakenplanner kun je zelf eenvoudig een geschikt tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt. Je kunt ons uiteraard ook bellen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, tijdens openingstijden, bereikbaar om een afspraak in te plannen.

Mocht je onze voice-mail krijgen, spreek dan gerust in. We bellen altijd terug!

Plan online een afspraak

Fysiotherapie Mariastraat

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Bel ons 010 - 4362127

Stuur een Whatsapp

Of mail ons


Locatie

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Openingstijden

Maandag en Woensdag:  08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag en Vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.


FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ROTTERDAM CENTRUM © Fysiotherapie Mariastraat 2024