Voetklachten

Persoonlijke aandacht voor een optimale behandeling van voetklachten

Voetklachten kunnen een ware kwelling vormen en je dagelijkse activiteiten belemmeren. Het is van belang om deze klachten serieus te nemen. Fysiotherapie Mariastraat is een Fysiotherapeut gespecialiseerd in voeten.

Wat veel mensen niet weten, is dat voetproblemen soms verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Een klacht aan de knie, heup, rug of zelfs schouder kan zijn oorsprong vinden in de voet. Een verkeerde voetstand kan leiden tot een verstoord looppatroon, wat weer andere lichaamsdelen belast en klachten veroorzaakt.

Fysiotherapie Mariastraat begrijpt het belang van een grondige analyse van voetklachten en de mogelijke invloed op andere gewrichten. Ons ervaren team van specialisten heeft up-to-date kennis op het gebied van voet gerelateerde klachten en training van de voet. We kijken verder dan alleen de voet en onderzoeken de gehele lichaamshouding om de wortel van het probleem aan te pakken.

Verschillende voetklachten waar je aan zou kunnen denken zijn onder andere: Hallux Valgus (scheve grote teen), Metatarsalgie (pijn aan de voorkant van de voet), Fasciitis Plantaris/Hielspoor (peesplaatontsteking), en Morton's Neuralgie (doof gevoel en pijn in de voorvoet).

We bieden professionele behandelingen en gepersonaliseerde zorg om jouw voetproblemen effectief aan te pakken.

Meer informatie over Voetklachten

Wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een e-mail of maak gelijk een afspraak. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Afspraak maken

Wil je liever gelijk een afspraak maken? Dat kan op twee manieren. Via onze afsprakenplanner kun je zelf eenvoudig een geschikt tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt. Je kunt ons uiteraard ook bellen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, tijdens openingstijden, bereikbaar om een afspraak in te plannen.

Mocht je onze voice-mail krijgen, spreek dan gerust in. We bellen altijd terug!

Plan online een afspraak

Fysiotherapie Mariastraat

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Bel ons 010 - 4362127

Stuur een Whatsapp

Of mail ons


Locatie

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Openingstijden

Maandag en Woensdag:  08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag en Vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.


FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ROTTERDAM CENTRUM © Fysiotherapie Mariastraat 2024