Waar we voor staan

Vrijheid in bewegen

Bij Fysiotherapie Mariastraat staat jouw vrijheid in bewegen centraal. Met onze goed uitgeruste praktijk, omringd door de dynamiek van Rotterdam Centrum, willen we een centrale plek zijn voor gezondheid en welzijn. Onze ervaren fysiotherapeuten staan klaar om jou te ondersteunen bij het herwinnen van bewegingsvrijheid en het verminderen van klachten, met aandacht en empathie voor jouw persoonlijke behoeften.

 

Iedereen is welkom bij Fysiotherapie Mariastraat. Onze praktijk is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en biedt een moderne en gastvrije omgeving waar jij je meteen op je gemak zult voelen. Wij zijn trots om deel uit te maken van gezondheidscentrum Mariastraat, waar we samenwerken met andere medische praktijken om je de best mogelijke zorg te bieden.

Onze deskundige fysiotherapeuten zijn speciaal opgeleid om een individuele behandelplan te maken, afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. We geloven in een holistische aanpak, waarbij we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken van jouw klachten aanpakken.

Naast het verlichten van pijn en het bevorderen van herstel, willen we je helpen om jouw gezondheid in eigen handen te nemen. We bieden advies en begeleiding op het gebied van oefeningen, houding, en levensstijl, zodat je zelf actief kunt werken aan jouw gezondheid en fitheid.

Ons team van fysiotherapeuten blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, zodat we jou de meest effectieve behandelingen kunnen bieden. We streven naar voortdurende verbetering en innovatie om onze patiënten de best mogelijke zorg te geven.

Persoonlijke aandacht en zorg staan bij ons voorop. We nemen de tijd om naar jou te luisteren en jouw wensen en behoeften te begrijpen. Ons doel is om jou een positieve ervaring te bieden, waarbij jij je gehoord, begrepen en ondersteund voelt tijdens jouw behandeling.

Of je nu herstellende bent van een blessure, kampt met chronische pijn, of gewoon wilt werken aan jouw algehele welzijn, bij Fysiotherapie Mariastraat ben je aan het juiste adres.

Wij zijn aangesloten bij de volgende netwerken:

 KNGF

 

chronisch zorgnet 

 

Onconet 

 

Lef010

 

NVFL 

vrijheid-in-bewegen


Locatie

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Openingstijden

Maandag en Woensdag:  08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag en Vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.


FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ROTTERDAM CENTRUM © Fysiotherapie Mariastraat 2024