Sportklachten

Specialist op het gebied van het bewegend functioneren van sporters

Fysiotherapie Mariastraat is gespecialiseerd op het gebied van het bewegend functioneren van sporters. Naast jaren ervaring binnen de medische fitness en sportrevalidatie is veel praktijkervaring aanwezig op het gebied van hardlopen, zwemmen, roeien, tennis en voetbal.

Of het nu gaat om iemand die fitnest of topsporter is, bij Fysiotherapie Mariastraat bent je aan het juiste adres. Aan de hand van een sportanalyse stellen wij een op maat gemaakt behandelprogramma voor fysiotherapie bij sportklachten op.

Blessurepreventie

Fysiotherapie bij sportklachten speelt ook een belangrijke rol op het gebied van preventie van blessures. Ook kan de (sport)fysiotherapeut worden ingezet als onderdeel van therapie bij mensen met diabetes mellitus (suikerziekte), artrose en andere blessures aan het bewegingsapparaat.

De voorzieningen binnen onze praktijk zijn uitermate geschikt voor fysiotherapie bij sportklachten en sportspecifieke behandelingen.

Bent je benieuwd wat wij op het gebied van sportklachten voor je kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Je kunt denken aan:

  • EHBSO: eerste hulp bij sportongevallen
  • Sportblessures
  • Klachten waardoor je niet meer kunt sporten
  • Blessurepreventie advies en screening
  • Advies in je keuze voor een bepaalde sport, beste aanpak, materiaal, kleding en schoeisel

Meer informatie over Sportklachten

Wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een e-mail of maak gelijk een afspraak. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Afspraak maken

Wil je liever gelijk een afspraak maken? Dat kan op twee manieren. Via onze afsprakenplanner kun je zelf eenvoudig een geschikt tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt. Je kunt ons uiteraard ook bellen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, tijdens openingstijden, bereikbaar om een afspraak in te plannen.

Mocht je onze voice-mail krijgen, spreek dan gerust in. We bellen altijd terug!

Plan online een afspraak

Fysiotherapie Mariastraat

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Bel ons 010 - 4362127

Stuur een Whatsapp

Of mail ons


Locatie

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Openingstijden

Maandag en Woensdag:  08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag en Vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.


FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ROTTERDAM CENTRUM © Fysiotherapie Mariastraat 2024