Knieklachten

Individuele begeleiding voor een optimaal herstel van je knie

Mensen weten ons sinds jaar en dag te vinden met klachten aan hun knie na overbelasting of na een operatie aan de knie.

Je kunt hierbij denken aan klachten die ontstaan zijn door sporten (bijvoorbeeld meniscusletsel) of na een knieprothese, een kruisband- en/of meniscusoperatie. Ook knieschijfproblemen, slijtage van de knie of andere kraakbeenaandoeningen van de knie behoren tot de behandelmogelijkheden.

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het bieden van gepersonaliseerde behandelplannen voor verschillende knieaandoeningen. We begrijpen dat elke knieklacht uniek is en vereist een op maat gemaakte aanpak. Met zorg en aandacht voor jouw specifieke situatie werken we samen aan het herstel van de functie en mobiliteit van je knie.

Onze praktijk beschikt over oefenfaciliteiten en apparatuur om jouw herstel te bevorderen. We streven ernaar om je te ondersteunen bij elke stap van het herstelproces en je te voorzien van de tools en kennis om terug te keren naar een actieve levensstijl zonder knieklachten.

Of je nu een topsporter bent, een actieve levensstijl hebt of gewoon dagelijkse knieklachten ervaart, bij Fysiotherapie Mariastraat ben je in goede handen. Samen werken we aan het herwinnen van kracht, stabiliteit en vertrouwen in je knie.

Meer informatie over Knieklachten

Wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een e-mail of maak gelijk een afspraak. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Afspraak maken

Wil je liever gelijk een afspraak maken? Dat kan op twee manieren. Via onze afsprakenplanner kun je zelf eenvoudig een geschikt tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt. Je kunt ons uiteraard ook bellen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, tijdens openingstijden, bereikbaar om een afspraak in te plannen.

Mocht je onze voice-mail krijgen, spreek dan gerust in. We bellen altijd terug!

Plan online een afspraak

Fysiotherapie Mariastraat

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Bel ons 010 - 4362127

Stuur een Whatsapp

Of mail ons


Locatie

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Openingstijden

Maandag en Woensdag:  08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag en Vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.


FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ROTTERDAM CENTRUM © Fysiotherapie Mariastraat 2024