Hardloop training

Veilig en effectief hardlopen

Bij Fysiotherapie Mariastraat staan we klaar om je te begeleiden bij verantwoord trainen onder fysiotherapeutische supervisie, of je nu een onderliggende aandoening hebt of niet.

Ben je van plan om te beginnen met hardlopen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Geen zorgen! Onze ervaren fysiotherapeuten kunnen je helpen met deskundig advies en begeleiding, zodat je op een veilige en effectieve manier kunt starten.

Voor degenen die al een tijdje hardlopen, maar hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen, bieden we op maat gemaakte trainingsschema's om je doelen te bereiken. Met onze professionele begeleiding kun je jezelf naar nieuwe hoogtes stuwen en je grenzen verleggen.

Heb je last gehad van een blessure en weet je niet goed hoe je weer veilig kunt gaan hardlopen? Onze fysiotherapeuten kunnen je helpen bij je herstelproces, met aandacht voor preventie en het voorkomen van herhaling.

Heb je te maken met Long COVID, COPD, astma, artrose of een andere chronische aandoening en wil je weten of en hoe je verantwoord kunt hardlopen? Ons team heeft de expertise om je te adviseren en een persoonlijk hardloopschema aan te passen aan jouw gezondheidssituatie.

Daarnaast begrijpen we dat mentale gezondheid ook van groot belang is. Als je kampt met mentale problemen, depressie, burn-out of chronische vermoeidheid, kunnen we je begeleiden bij het integreren van hardlopen als een positieve bijdrage aan je welzijn. Hardlopen kan een uitlaatklep bieden en helpen bij het verbeteren van je mentale gesteldheid.

Welke vraag je ook hebt, wij staan voor je klaar met een op maat gemaakt hardloopschema dat past bij jouw behoeften en doelen. Wij helpen je graag om een gezonde en actieve levensstijl te omarmen.

Wij bieden traningschema's voor

  • De startende hardloper
  • De ervaren hardloper
  • De geblesseerde hardloper
  • Hardlopers met een chronische aandoening

Meer informatie over Hardloop training

Wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een e-mail of maak gelijk een afspraak. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Afspraak maken

Wil je liever gelijk een afspraak maken? Dat kan op twee manieren. Via onze afsprakenplanner kun je zelf eenvoudig een geschikt tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt. Je kunt ons uiteraard ook bellen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, tijdens openingstijden, bereikbaar om een afspraak in te plannen.

Mocht je onze voice-mail krijgen, spreek dan gerust in. We bellen altijd terug!

Plan online een afspraak

Fysiotherapie Mariastraat

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Bel ons 010 - 4362127

Stuur een Whatsapp

Of mail ons


Locatie

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Openingstijden

Maandag en Woensdag:  08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag en Vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.


FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ROTTERDAM CENTRUM © Fysiotherapie Mariastraat 2024