Revalidaties

Stap voor stap naar herstel

Bij Fysiotherapie Mariastraat begrijpen we hoe belangrijk een effectieve revalidatie is bij het herstel na een blessure, operatie of medische ingreep. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in revalidatie en staan klaar om jou te begeleiden op weg naar een volledig herstel en een sterke toekomst.

Of je nu een sportblessure hebt opgelopen, een orthopedische ingreep hebt ondergaan, of herstelt na een medische procedure, onze fysiotherapeuten hebben de expertise om jou te ondersteunen in elke fase van je revalidatieproces.

Bij aanvang van je revalidatie voert onze fysiotherapeut een grondige evaluatie uit om een duidelijk beeld te krijgen van je gezondheidstoestand en de specifieke uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt. Op basis daarvan stellen we een gepersonaliseerd revalidatieplan op dat gericht is op het herstellen van je mobiliteit, kracht, en functionaliteit.

Onze behandelmethoden omvatten een combinatie van gerichte oefeningen, functionele training, mobilisatie en andere therapeutische technieken die zijn ontworpen om jouw herstel te versnellen. We moedigen je aan om actief deel te nemen aan je eigen revalidatie en zullen je motiveren om stap voor stap je doelen te bereiken.

Tijdens je revalidatie zorgen we niet alleen voor het fysieke aspect, maar ook voor je mentale welzijn. We begrijpen dat revalidatie een uitdagende periode kan zijn, daarom bieden we een ondersteunende omgeving waarin jouw vooruitgang wordt aangemoedigd en je vragen en zorgen worden aangepakt.

Ons doel is om je niet alleen te helpen herstellen van je blessure of operatie, maar ook om je weer in staat te stellen om optimaal te functioneren in je dagelijkse leven en bij je sport of activiteit naar keuze.

Door te revalideren bij Fysiotherapie Mariastraat streven we naar een volledig herstel en zetten we ons in om jou de beste zorg en begeleiding te bieden tijdens jouw revalidatieproces.

Revalidatie na (VKB-)knieoperaties

Bij Fysiotherapie Mariastraat kun je rekenen op behandelingen voor diverse knieklachten, waaronder operaties na een knieprothese, voorste of achterste kruisbandreconstructies, kraakbeenherstellende ingrepen en/of meniscusoperaties. Ook bieden we ondersteuning bij knieschijfproblemen, slijtage van de knie en andere kraakbeenaandoeningen. Daarnaast zijn conservatieve trainingstherapieën voor voorste kruisbandletsel onderdeel van onze behandelmogelijkheden.

Meer informatie over Revalidaties

Wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een e-mail of maak gelijk een afspraak. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Afspraak maken

Wil je liever gelijk een afspraak maken? Dat kan op twee manieren. Via onze afsprakenplanner kun je zelf eenvoudig een geschikt tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt. Je kunt ons uiteraard ook bellen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, tijdens openingstijden, bereikbaar om een afspraak in te plannen.

Mocht je onze voice-mail krijgen, spreek dan gerust in. We bellen altijd terug!

Plan online een afspraak

Fysiotherapie Mariastraat

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Bel ons 010 - 4362127

Stuur een Whatsapp

Of mail ons


Locatie

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Openingstijden

Maandag en Woensdag:  08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag en Vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.


FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ROTTERDAM CENTRUM © Fysiotherapie Mariastraat 2024