Spanningsklachten

Spanning aanpakken, klachten verminderen

Wanneer spanningen zich opstapelen en ontspanning uitblijft, kan dit een negatieve impact hebben op jouw welzijn. Ongezonde spanning kan leiden tot een scala aan klachten, zoals slecht slapen, aanhoudende vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn, rugklachten, of nekklachten. Ook kun je merken dat je snel geïrriteerd, gejaagd, somber of neerslachtig bent.

Bij Fysiotherapie Mariastraat begrijpen we hoe belangrijk het is om deze opgebouwde spanning aan te pakken en jouw welzijn te herstellen. Samen met jou kijken we naar effectieve manieren om de spanning te verminderen en ontspanning te bevorderen.

Onze deskundige therapeuten staan voor je klaar om te onderzoeken wat de bron van de spanning is en hoe we deze kunnen aanpakken. We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning om jou te helpen beter om te gaan met stress en jouw veerkracht te vergroten.

Bij Fysiotherapie Mariastraat geloven we dat een gezonde geest in een gezond lichaam essentieel is voor een gebalanceerd leven. Daarom zetten we ons in om jou te helpen de juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Meer informatie over Spanningsklachten

Wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een e-mail of maak gelijk een afspraak. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Afspraak maken

Wil je liever gelijk een afspraak maken? Dat kan op twee manieren. Via onze afsprakenplanner kun je zelf eenvoudig een geschikt tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt. Je kunt ons uiteraard ook bellen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, tijdens openingstijden, bereikbaar om een afspraak in te plannen.

Mocht je onze voice-mail krijgen, spreek dan gerust in. We bellen altijd terug!

Plan online een afspraak

Fysiotherapie Mariastraat

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Bel ons 010 - 4362127

Stuur een Whatsapp

Of mail ons


Locatie

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Openingstijden

Maandag en Woensdag:  08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag en Vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.


FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ROTTERDAM CENTRUM © Fysiotherapie Mariastraat 2024