Lage rugklachten

Lage rugklachten: Een veelzijdige oorsprong

De oorsprong van lage rugklachten is heel divers. Overbelasting of te weinig actief zijn, zwangerschap, een verkeerde beweging of een verkeerde werkhouding kunnen allemaal oorzaken van lage rugklachten zijn.

Wij kunnen je helpen bij de meeste lage rugklachten. Zowel in de acute fase of bij meer langdurige klachten bent je bij ons aan het juiste adres.

Onze benadering begint met een grondige analyse van jouw lage rugklacht. We brengen nauwkeurig in kaart waar het probleem zich bevindt en beoordelen factoren zoals houding, spierspanning en bewegingsvrijheid om je snel en doeltreffend van je rugklachten te bevrijden.

De behandeling die we bieden is veelzijdig en kan onder meer bestaan uit een combinatie van oefeningen, dry needling, houdingsadvies en -training, en begeleiding in het aanpassen van jouw leefstijl.

Analyseren en herstellen van beweegpatronen

Fysiotherapie Mariastraat beschikt over uitgebreide ervaring in het analyseren van beweegpatronen en het fundamenteel herstellen ervan wanneer nodig. Deze aanpak heeft bijzonder positieve resultaten opgeleverd bij de behandeling van hardnekkige lage rugklachten. Bovendien heeft deze methode ook aantoonbaar gunstige effecten laten zien bij andere langdurige klachten.

Meer informatie over Lage rugklachten

Wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een e-mail of maak gelijk een afspraak. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Afspraak maken

Wil je liever gelijk een afspraak maken? Dat kan op twee manieren. Via onze afsprakenplanner kun je zelf eenvoudig een geschikt tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt. Je kunt ons uiteraard ook bellen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, tijdens openingstijden, bereikbaar om een afspraak in te plannen.

Mocht je onze voice-mail krijgen, spreek dan gerust in. We bellen altijd terug!

Plan online een afspraak

Fysiotherapie Mariastraat

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Bel ons 010 - 4362127

Stuur een Whatsapp

Of mail ons


Locatie

Sint Mariastraat 75
3014 SH Rotterdam

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Openingstijden

Maandag en Woensdag:  08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag en Vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.


FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ROTTERDAM CENTRUM © Fysiotherapie Mariastraat 2024